Οφθαλμαπάτες και ψυχολογικά τεστ ανακάλυψε τις πραγματικές σου ικανότητες.



Η πρώτη φορά που είδα οφθαλμαπάτη ήταν στον υπολογιστή του ψιλού. Θυμάμαι είχαμε μαζευτεί όλη η παρέα και την χαζεύαμε σχολιάζοντας την ( sfakianakis tsef mogi-mogi  ). Ποια άραγε να είναι η εξέλιξη αυτής της μαγικής εικόνας. Μιλάμε για την εποχή που κυκλοφόρησε το harry potter 1 και πάνω που είχα ανακαλύψει πως δουλεύουν τα εικονικά αρχεία iso. το μυαλό μου ταξίδεψε στην υπέρτατη τεχνολογία που θα μπορούσε να φυλακίσει σε μια εικόνα άπλετα TB εικονικού συστήματος καταναλώνοντας μόνο μερικά MB λειτουργικού συστήματος. Βέβαια τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά από ότι τα φανταζόμουν και χρησιμοποίησαν αυτές τις εικόνες για κάποια ψυχολογικά τεστ. Ίσως να το έκαναν και από τότε. Αλλά ας δούμε πως γίνεται αυτό.

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας έχω μια συλλογή 40 φωτογραφιών που αν την κοιτάξεις για 30 δευτερόλεπτα τότε αρχίζεις και αντιλαμβάνεστε πόσο γρήγορα κινείται η πόσο αργά και αυτό μπορεί να σου φανερώσει ικανότητες που ποτέ δεν θα πίστευες ότι έχεις. Ο ένας τρόπος είναι απλά να ψάξεις την εικόνα που κινείται γρηγορότερα και αυτήν που κινείται αργότερα και διαβάζοντας τους σχολιασμούς θα μάθεις μερικά πράγματα για εσένα. Ο καλύτερος είναι να τις βαθμολογήσεις όλες από το 1 ως το 40 ανάλογα με την ταχύτητα και να βγάλεις ένα γενικό πόρισμα ώστε να ανακαλύψεις και την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Πριν δοκιμάσεις το τεστ αφιέρωσε λίγο χρόνο σε αυτό το βίντεο. κλείσε τα μάτια και αφέσου ελεύθερος στην συχνότητα των 1122 Hz και προσπάθησε να κρατήσεις το μυαλό σου άδειο καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο για να πετύχεις την απαιτούμενη χαλάρωση.

Δες τις εικόνες εδω


Διάβασε επίσης

ψυχολογικό τεστ με εικόνες II 440 Hz
Γίνε διαδικτυακός ζητιάνος και ζήσε σαν άνθρωπος



Κείμενο Εμμανουήλ

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Οφθαλμαπάτες και ψυχολογικά τεστ ανακάλυψε τις πραγματικές σου ικανότητες.

  1. Στον παρακάτω σύνδεσμο σας έχω μια συλλογή 40 φωτογραφιών που αν την κοιτάξεις για 30 δευτερόλεπτα τότε αρχίζεις και αντιλαμβάνεστε πόσο γρήγορα κινείται η πόσο αργά και αυτό μπορεί να σου φανερώσει ικανότητες που ποτέ δεν θα πίστευες ότι έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.