χρηματιστήριο μέσω ιντερνέτ μάθε πως.


Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και κατατοπιστικός. Αν και ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω : ).  Θα πας στην τράπεζα που θες με εκκαθαριστικό ταυτότητα λογαριασμό ΟΤΕ η ΔΕΗ του σπιτιού σου και ένα γνήσιο υπογραφής. Εμένα στην eurobank δεν μου χρειαστήκαν όλα από την αρχή αλλά όπως και να έχει θα τα χρειαστείς. Δεν θα πας στο ταμείο αλλά σε γραφείο και θα τους ζητήσεις να σου ανοίξουν ένα τραπεζικό λογαριασμό και κωδικό χρηματιστηρίου ( χαρτοφυλάκιο ). Με αυτά τα δυο μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις μετοχές μέσω διαδικτύου αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από τους λογαριασμούς σου στην χρηματιστηριακή δεν μπορείς να περνάς χρήματα στην τράπεζα ότι ώρα θες εσύ ( για κάποιο λόγο δουλεύουν με ωράριο ) και πάνω από όλα δεν μπορείς να κάνεις γρήγορες συναλλαγές για αυτό θα ζητήσεις κωδικούς e-banking και μια προπληρωμένη κάρτα για αγορές μέσω ιντερνέτ. Στα γράφω σε μια λίστα πριν σου πω σε τι θα σου χρειαστούν όλα αυτά.

Πας με
1 εκκαθαριστικό
2 ταυτότητα
3 λογαριασμό ΟΤΕ η ΔΕΗ
4 γνήσιο υπογραφής

Και ζητάς
Απαραίτητα
1 τραπεζικό λογαριασμό
2 κωδικό χρηματιστηρίου
3 e-banking
Προαιρετικά
2 προπληρωμένη κάρτα

Αν τα πάρεις όλα θα φτιάξεις και ένα paypal β κατηγορίας. Αρχικά δεν θα σου φανεί τόσο χρήσιμο αλλά όταν θα μπεις για τα καλά στον βούρκο ( χρηματιστηρίου ) θα καταλάβεις ότι είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία. Αφού τελειώσεις σε 10 με 30 λεπτά από όλα αυτά ( ανάλογα τον υπάλληλο ) το επόμενο βήμα είναι να βρεις μια χρηματιστηριακή εταιρία, χρήσιμη για να αγοράσει και να πουλήσει της μετοχές σου. Πάντα μετά από εντολή δική σου. Όλες αυτές να ξέρεις περνούν μια προμήθεια. Οπότε ψάχνεις την χρηματιστηριακή με την χαμηλότερη προμήθεια. Εγώ κατάληξα στην eurobanktrader. Συνεργάζεται με την τράπεζα μου και έχει την χαμηλότερη προμήθεια από όσο το έψαξα. Όπως και να έχει πρέπει να κάνεις μια αναζήτηση για βρεις την κατάλληλη χρηματιστηριακή για εσένα. Και ασφαλώς να μπορεί να σου δώσει πρόσβαση στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου και να έχει φόρμα συναλλαγών μέσω ιντερνέτ αφού αυτό είναι το ζητούμενο μας.

Αφού αποφασίσεις ποια χρηματιστηριακή θες. Θα της δώσεις τον κωδικό χρηματιστηρίου και θα της πεις να σου στείλει τα συμβόλαια χαρτοφυλακίου στην τράπεζα σου ( όχι στο σπίτι σου ). Θα τα διαβάσεις στην τράπεζα, δεν χεριάζετε να τα διαβάσεις όλα μόνο αυτά που θες να υπογράψεις. Γιατί θα δεις ένα σχετικά μεγάλο φάκελο. Θα βάλεις υπόγραφες και μετά για κάποιες θα χριστείς γνήσιο υπογραφής που θα πας να το πάρεις με όλο το φάκελο. Εννοείτε ότι θα έχεις μαζί σου εκκαθαριστικό, ταυτότητα, λογαριασμό ΟΤΕ η ΔΕΗ. Και όταν τελειώσεις από όλα αυτά. 30-60 λεπτά ( ανάλογα τον υπάλληλο και τις αποστάσεις ) θα το αφήσεις στην τράπεζα να το στείλουν εκείνοι. Και τέλος θα περιμένεις να σε καλέσουν από την χρηματιστηριακή να σου δώσουν του κωδικούς σου για να συνδεθείς στην σελίδα τους.

Διάβασε επίσης

Βασικοί κανόνες χρηματιστηρίου.

Κείμενο Εμμανουήλ


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to χρηματιστήριο μέσω ιντερνέτ μάθε πως.

Pesquisar

Search

world look - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by world-look.blogspot.gr.